Ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους τραγουδιστές και συνθέτες, ο Γιώργος Σαμπάνης θα έρθει στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση την προσεχή Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 το βράδυ στο κλαμπ DC (Dream City).

Ο Γιώργος Σαμπάνης που το τελευταίο διάστημα γνωρίζει επιτυχία με ένα νέο κομμάτι, το «Ώρα Μηδέν- Όταν σε αγγίζω, πεθαίνω», είναι ένας νεαρός τραγουδιστής και συνθέτης με μεγάλο ρεύμα στη νεολαία και ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό και όχι μόνο.

Τα κομμάτια του όπως το «Σαν το φύλλο στον αέρα», «Μυστήριο Τρένο», «Στων Ματιών σου το γκρίζο» έχουν γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία και ακούγονται συνεχώς στα ραδιόφωνα.

Μία ακόμα από τις μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη που αγαπήθηκε από τη νεολαία, ήταν το ντουέτο του με την Ραλλία Χρηστίδου στο «Πάνε μέρες που δεν σου’ πα σ’αγαπώ» που είχε γράψει τη μουσική ο ίδιος και τους στίχους ο Γιάννης Δόξας.

Ένα ακόμη νέο του κομμάτι που ακούγεται από το 2012 είναι το «Μόνο Αν Θες Εμένα», ένα ρυθμικό χορευτικό κομμάτι με ιδιαίτερα ερωτικούς στίχους από την Ελεάνα Βραχάλη.


 
Top