Η Irina Shayk πάτησε το… καλλίγραμμο πόδι της στην Ελλάδα, καλεσμένη του Χάρη Σιανίδη για το πάρτυ του MTV!

Η 27χρονη αγαπημένη του άσου των γηπέδων, Christiano Ronaldo, έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Κυριακής και κατευθύνθηκε αμέσως σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα μείνει για δύο ημέρες. Μαζί της ήταν η μανατζέρ της, καθώς και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος κανόνισε αυτή την guest εμφάνιση στο πάρτυ του MTV και της εταιρίας Beautiful People Event Pr Management που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο «Ακρωτήρι».

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν προγραμματισμένο ένα δείπνο προς τιμήν της και το βράδυ τα φώτα άναψαν στο μεγάλο πάρτι που έγινε στο κλαμπ της παραλιακής. Δεν αποκλείεται να τη επισκέπτεται ακόμα και την Ακρόπολη.

Μπορεί να έχει συμπληρώσει λιγότερο από ένα 24ωρο στην Ελλάδα η καλλονή, όμως δηλώνει ενθουσιασμένη από την παραμονή της. «Είμαστε ερωτευμένες με την Ελλάδα. Είναι το καλύτερο μου ταξίδι ποτέ. Λατρεύω αυτή την χώρα και τους φοβερούς κατοίκους της. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το αγγελάκι της Victoria’s Secret. Το μήνυμά της, συνοδεύτηκε και από φωτογραφίες με φόντο την Ακρόπολη, που μέσω του λογαριασμού του μοντέλου, «ταξίδεψαν» σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, η παρουσία της Irina μάγεψε τον κόσμο μέσα στο μαύρο, εφαρμοστό φόρεμά της, ενώ η εξωτική της ομορφιά και τα μάτια της που μαγνητίζουν δεν μπορούσαν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Μόλις εμφανίστηκε στο party, τα φλας «πήραν φωτιά» και εκείνη δεν σταμάτησε να ποζάρει και να χαμογελάει στο φακό.

Εκεί βρέθηκαν και πολλοί Έλληνες celebrities που φωτογραφήθηκαν, επίσης, μαζί της, όπως η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Τζένη Θεωνά, η Κατερίνα Στικούδη, ο Νίκος Βέρτης, ο Μάκης Τσέλιος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, υπάρχει πιθανότητα την Δευτέρα να έρθει στην χώρα μας και ο άσος της Real Madrid που θα μείνει μαζί της τις δυο αυτές ημέρες.

Πηγή: protothema
 
Top