Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών βρίσκεται από σήμερα το πρωί το βίντεο με τα όσα κατέγραψε η κάμερα του υποκαταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας από την επίθεση με μολότοφ που πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν προσεχτικά τα όσα έχουν καταγραφεί στην κάμερα και αναζητούν στοιχεία τα οποία μπορούν να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως φαίνεται από το βίντεο οι δράστες πρέπει να είναι τέσσερις. Φορούσαν full face και κράνη. Πέταξαν την πρώτη μολότοφ κατά του ΑΤΜ της Ελληνικής. Η μολότοφ εξοστρακίστηκε κι έσπασε ένα τζάμι.

Οι άγνωστοι προσπάθησαν να ρίξουν και δεύτερη μολότοφ, όμως φαίνεται πως ο δράστης δεν την κράτησε καλά με αποτέλεσμα να του πέσει στο πόδι και από εκεί να κυλήσει στο μηχανάκι που ήταν παρκαρισμένο έξω από την τράπεζα, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες. Στην συνέχεια οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή.

Η διευθύντρια του υποκαταστήματος ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν, αφού χτύπησε ο συναγερμός κι έσπευσε στο σημείο. Από το πρωί συνεργεία αποκατέστησαν τις ζημιές που είχαν προκληθεί στο ΑΤΜ και στο εσωτερικό της Τράπεζας και περίπου στις 10:00 η Ελληνική Τράπεζα άρχισε να λειτουργεί κανονικά.

Πηγή: thebest
Φωτο από Πελοπόννησο
 
Top