Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε χθες ο άνδρας που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής καθώς παρίστανε τον υπάλληλο της ΕΥΠ. Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία γυναίκας, ωστόσο χθες προέκυψε κι άλλη καταγγελία.

Συγκεκριμένα, τον άνδρα καταγγέλλει και ο Πατρινός εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οποίο υποστηρίζει πως ο άνδρας τον είχε απειλήσει και εξυβρίσει.

Ο συνδικαλιστής τονίζει ότι δεν τον γνωρίζει, ωστόσο δέχτηκε από τον συλληφθέντα, όπως αναφέρει μια κλήση στο κινητό του, απειλώντας τον με ακατανόμαστες εκφράσεις και στη συνέχεια του είπε πως θα έκανε κακό στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Μάλιστα φέρεται να συνέχισε τις απειλές τηλεφωνικά και διαδικτυακά. Χθες στο ακροατήριο κατέθεσε και η αδελφή του υποτιθέμενου υπαλλήλου της ΕΥΠ η οποία δήλωσε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο ζήτησε ν' αναβληθεί η υπόθεση μια εβδομάδα, καθώς ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία διατηρούσε διαφορές με τον Πατρινό συνδικαλιστή.

Πηγή: thebest
 
Top