Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει στη 1.30 σήμερα το μεσημέρι ο 48χρονος, που συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Πάτρα, καθώς παρίστανε τον υπάλληλο της ΕΥΠ.

Το Σάββατο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, απο εκεί στον ανακριτή και σήερα δικάζεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Όλες αυτές τις μέρες κρατείτο από την ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και μέσα στο αστυνομικό τμήμα συστηνόταν σε όλους ανεξαιρέτως ως υπάλληλος της ΕΥΠ και επέμενε ότι εργαζόταν στην υπηρεσία!.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης πολίτες αντιλαμβάνονται ότι ο συγκεκριμένος τους είχε πλησιάσει με αυτή τη δήθεν επαγγελματική ιδιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι tο κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε μετά από καταγγελία συμπολίτισσας την οποία ο 48χρονος προσέγγισε, επικαλούμενος την ανύπαρκτη ιδιότητά του.

Η καταγγέλλουσα μετά τη συζήτηση που είχε μαζί του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και απευθύνθηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας για πληροφορίες.

Τότε έκπληκτη ανακάλυψε πως ο συγκεκριμένος δεν είχε καμία σχέση, ούτε με την Ασφάλεια, ούτε με την ΕΥΠ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρεας προσέγγιζε γυναίκες – κυρίως μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης - επιχειρηματίες, αλλά και γνωστούς Πατρινούς, παρουσιαζόμενος ως πράκτορας επιχειρώντας να αποκομίσει οφέλη.

Πηγή: thebest
 
Top