Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 36χρονος από άγνωστους δράστες, οι οποίοι του επιτέθηκαν πισώπλατα και αφού τον χτύπησαν σε σημείο που έχασε τις αισθήσεις του, τον έριξαν στο χαντάκι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου με εκδορές και μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα.

Το περιστατικό συνέβη στο 3ο χλμ Πύργου-Πατρών σε χωματόδρομο απέναντι από τον ΟΑΕΔ, όπου κατοικεί μόνιμα το θύμα. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι, βγήκε από το σπίτι του για να επισκεφθεί πεζός τον αδελφό του, που μένει σε κοντινή απόσταση.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι πέντε δράστες που του επιτέθηκαν πισώπλατα, χτυπώντας τον βάναυσα στο πρόσωπο και στο σώμα με μπουνιές και κλοτσιές, ήταν αγνώστου ταυτότητας. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του και ενώ βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να βγει από το χαντάκι και να φτάσει μέχρι το σπίτι του αδερφού του, ο οποίος τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί, εάν έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν σοβαρές κακώσεις.

Ο λόγος της επίθεσης παραμένει ασαφής. Το θύμα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας, όμως δεν μπορεί και να το επιβεβαιώσει αφού όπως δηλώνει, αφενός έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να γνωρίζει την πρόθεσή τους και αφετέρου, δεν είχε μαζί του χρήματα ή αντικείμενα αξίας που θα μπορούσαν να του αρπάξουν.

Πηγή: patrisnews
 
Top