Ο διάλογος, που προηγήθηκε της άγριας σφαγής της 20χρονης σπουδάστριας στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, δείχνει ότι ο 25χρονος την έστειλε στον άλλο κόσμο για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης τη συνάντησε και της είπε να τα ξαναβρούν. Και επέμενε. Η άτυχη κοπέλα του απαντούσε να φύγει, διότι δεν ήθελε πλέον επαφές μαζί του. Επαναλήφθηκε η συνομιλία, που είχαν, όπως λένε κάποιοι, τηλεφωνικά τις τελευταίες ημέρες. Της έκανε πρόταση να συναντηθούν το βράδυ. Του απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Άρχισε να τη βρίζει... Το θύμα του ξανάπε να φύγει και να μην την ενοχλεί.

Αφού άκουσε, για μια ακόμη φορά την απόρριψή της, πήγε στο αυτοκίνητο, πήρε το μαχαίρι και φαινόταν, αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Κάτι, που έκανε, χωρίς δισταγμό, στέλνοντας στον άλλο κόσμο ένα κορίτσι πάνω στο άνθος της ηλικίας της.

Η 20χρονη είχε προαισθανθεί, υποσυνείδητα, το θάνατό της, αφού σε προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε ανεβάσει, μερικές ώρες πριν το τέλος της, το τραγούδι "ένα δίκοπο μαχαίρι μπήκε απόψε στη ζωή μου και μου είπαν πως θα φύγω".

Πηγή: katoci
 
Top