Η Παναχαϊκή γνώρισε την ήττα από τον Πανσερραϊκό σήμερα στις Σέρρες με 2-1 σε μία αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η Παναχαϊκή δέχθηκε νωρίς το γκολ από το 9ο μόλις λεπτό, όταν στην προβολή του Τσούτση, απόκρουσε προσωρινά ο Πίτκας και στη συνέχεια ο Τσούτσης από κοντά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Στη συνέχεια η πατρινή ομάδα ισοφάρισε στο 29' όταν ο Καραμανλής έβγαλε στον Βάντερσον, η άμυνα προσπάθησε να παίξει το τεχνικό οφσάιντ, ωστόσο ο αμυντικός μέσος των Αχαιών δεν ήταν εκεί. Βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη και πλάσαρε εύστοχα.

Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης όταν στο 82' ο Τσούτσης σούταρε ο Πίτκας απέκρουσε, αλλά στο ριμπάουντ ο Ντα Κόστα βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Παρασκευάϊδης, Καρασαλίδης, Κ. Τριανταφύλλου (73' Τοντόροφ), Σ. Τσιμίχας, Στεφανίδης (60' Γκουγκουλιάς), Τσούτσης, Σίμιτς (46' Ντα Κόστα), Κόντος.

Παναχαϊκή (Άγγελος Διγκόζης): Πίτκας, Βάντερσον, Ν' Τζιοντό, Τέλλος, Γ. Κοιλιάρας (90' Γεωργίου), Γκούρτσας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Ρεκλείτης (86' Περειρα), Παμπόε, Δ. Κοιλιάρας (79' Κωνσταντινίδης).

Πηγή: thebest
 
Top