Καλεσμένη στο "Όλα Μπάχαλο" ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Δήμητρα Ματσούκα που φαίνεται ότι... έβαλε τον Βαγγέλη Περρή στην "θέση" του, μιας και ο παρουσιαστής παλιότερα είχε εμμονή με τα "Ματωμένα χώματα" που πρωταγωνιστούσε.

Η ηθοποιός στην σειρά έτρεχε με ένα άσπρο φόρεμα στο ποτάμι και ο Βαγγέλης έλεγε στα video του πως φορούσε εκείνη την εποχή στρινγκ με τη Δήμητρα να του απαντάει: "δεν φορούσα καθόλου εσώρουχο σε εκείνη την σκηνή"!

Η γοητευτική ηθοποιός δηλώσει άνθρωπος "περήφανος", αλλά που πάντα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη. Ακόμα, προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, κάνοντας βελονισμό.

Δηλώνει ότι δεν έχει απωθημένα ρόλων, αλλά συναντήσεων, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση για να πάρει μέρος στην "Τροία" με τον Brad Pitt για να παίξει την ωραία Ελένη, αλλά "δεν ήμουν έτοιμη εκείνη την περίοδο και έτσι δεν με πήρανε". Τώρα, όμως, θα έφευγε... πετώντας από την Ελλάδα για μια τέτοια πρόταση!

Εξομολογήθηκε ότι ντρέπεται να διαβάσει αυτά που γράφονται για εκείνη στο Google!

Μίλησε για τον ρόλο της στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με το Γιώργο Κιμούλη και έχει τίτλο "Συνέντευξη" και για τη συνεργασία τους.

Υποστήριξε, τέλος, πως έχει αντιμετωπίσει χυδαιότητα από τα μέσα , αλλά αντιλαμβάνεται πως βρισκόμαστε σε μια μικρή χώρα που θέλουν να δώσουν ταυτότητες και ταμπέλες.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 Πηγή: protothema
 
Top