Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος τον Ιανουάριο το 2011 με την είδηση της πτώσης της δημοφιλούς τραγουδίστριας από το μπαλκόνι της στο δεύτερο όροφο…Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει, πως συνέβη το «μοιραίο»…η κακιά στιγμή, που την οδήγησε στο νοσοκομείο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου υπεβλήθη σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων σε σπονδυλική στήλη και όχι μόνο.

Το ρεπορτάζ υπογράφει η Σπυριδούλα Κάμπου η οποία γράφει: « Ήταν λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά όταν η Μαρία Πάλλη θέλησε να ξεστολίσει το σπίτι της αλλά και το μπαλκόνι της. Κάθε χρόνο ασχολιόταν η ίδια προσωπικά με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θέλοντας να δώσει μεγάλη χαρά στα δυο της παιδιά.

Δυστυχώς όμως η μοίρα έμελλε να της δείξει το χειρότερο πρόσωπο της, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια της ζωή. Την ώρα που σκαρφάλωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού για να βγάλει τα λαμπάκια, μια λάθος κίνηση, την οδήγησε στο κενό από τον δεύτερο όροφο. Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλονιστικές. Ευτυχώς η τραγουδίστρια σώθηκε αλλά πέρασε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο μέχρι να επανέλθει.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν… και καμία δημόσια εμφάνιση της σε event αλλά και Αθηναϊκές πίστες δεν ακολούθησε! Η ίδια ποτέ δεν βγήκε να μιλήσει δημόσια για τα όσα πέρασε! Γνωρίζοντας την προσωπικά πολλά χρόνια, ήξερα ότι θα τα καταφέρει, γιατί είναι γυναίκα-μαχητής, ενώ δεν θα «εκμεταλλευόταν» το ατύχημα της για να πάρει δημοσιότητα, αφού όλα τα χρόνια της καριέρας της προκαλεί μόνο με την φωνή της και τα τραγούδια της και όχι την προσωπική της ζωή.

Η Μαρία Πάλλη ζει τους τελευταίους μήνες στη Ρόδο . Μακριά από όλους και από όλα. Έχοντας ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση επέλεξε το νησί των Ιπποτών όπου ξεκίνησε παράλληλα και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο του νησιού».

Πηγή: nasosblog
 
Top