Μέχρι πριν λίγη ώρα διασκέδαζαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας οι Πατρινοί και οι επισκέπτες της μεγάλης γιορτής του Καρναβαλιού. Η κρίση τόνωσε το υπαίθριο γλέντι και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ένα μεγάλο κέντρο διασκέδασης, παρά το τσουχτερό κρύο που διαδέχθηκε τον φωτεινό ήλιο της παρέλασης.

Ακόμη και στις 7 το πρωί στην Ρήγα Φεραίου, την Αγίου Νικολάου, τη Μαιζώνος, την Γεροκωστοπούλου, στην Αγίου Ανδρέου, την Οθωνος Αμαλίας, την πλατεία Όλγας, την Γεροκωστοπούλου και την πλατεία Γεωργίου, γινόταν "κατάληψη" από καρναβαλιστές και οι παρέες έστηναν χορό. Την ίδια ώρα δινόταν η μάχη για την καθαριότητα της πόλης από τα συνεργεία του Δήμου, προκειμένου η πόλη να παραδοθεί καθαρή στην...Καθαρά Δευτέρα.

Όπως είπε στο thebest.gr ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, το γεγονός ότι το πάρτι κράτησε μέχρι αργά το πρωί, δίνει μια μικρή παράταση στην προσθεσμία καθαρισμού της πόλης. Τα συνεργεία δουλεύουν εντατικά και σε λίγο όλη η πόλη θα λάμπει.

Χιλιάδες είναι τα σπασμένα μπουκάλια που άφησε πίσω της η αποκριά, ιδίως αυτά που περιείχαν μαυροδάφνη, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια.


 
Top