Δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν στις... περίεργες διαρρήξεις Ι.Χ. αυτοκινήτων σε διάφορα σημεία της Πάτρας. Οι άγνωστοι δράστες βάζουν σχεδόν αποκλειστικά στο "μάτι" τα φυλαχτά και τα γούρια που συνήθως οι οδηγοί κρεμούν από τον καθρέφτη της οροφής.

Τα ξημερώματα σήμερα σημειώθηκε μια ακόμη τέτοια διάρρηξη σε Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένο στην συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Κουμανιώτη. Άγνωστοι "άνοιξαν" το Ι.Χ. από την πόρτα του συνοδηγού και αφαίρεσαν μόνο ένα σταυρουδάκι, μικρής αξίας, που κρεμόταν από τον καθρέφτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πείραξαν τίποτα άλλο από το εσωτερικό του κόκκινου Χιουντάϊ Άτος, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του.

"Δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγουν το αυτοκίνητο. Άλλες φορές έψαχναν για κέρματα, τώρα πήραν το ασημένιο σταυρουδάκι που ήταν τοποθετημένο στον καθρέφτη", λέει στο thebest.gr.

Να σημειωθεί ότι πανομοιότυπες διαρρήξεις έχουν γίνει αρκετές στην περιοχή γύρω από την πλατεία Τριών Ναυάρχων και τα Ψηλαλώνια. Και κάποιοι ισχυρίζονται, χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν, ότι πιθανόν πίσω από τις διαρρήξεις να κρύβονται αλλόθρησκοι μετανάστες που... ενοχλούνται από την θέα του σταυρού...


 
Top