Της κακομοίρας έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου, όπου εκδικαζόταν υπόθεση διατροφής με διάδικους δύο διαζευγμένους. Η υπόθεση συζητήθηκε στο ακροατήριο, όμως η «μάχη» έγινε κατά την έξοδο των διαδίκων! Με το που βγήκε το πρώην ζευγάρι από την αίθουσα η γυναίκα (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) «βούτηξε» τον πρώην άνδρα της και του φώναζε με υστερία: «Φέρε τα λεφτά ρε»! Του άγγιζε το πορτοφόλι για να του πάρει ότι είχε μέσα και συνέχιζε να φωνάζει: «Τα παιδιά σου πεινάνε ρε δεν ντρέπεσαι! Μου κόψανε το ρεύμα κι εσύ δεν μας δίνεις τα λεφτά. Φέρε τα λεφτά»!

Δικηγόροι έκαναν τον σταυρό τους, πολίτες κοιτούσαν το περιστατικό, κανείς όμως δεν παρενέβαινε! Αλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι γνωστό πως μπορεί ακόμη και να την πληρώσει αν κάποιος παρέμβει!

Η γυναίκα συνέχισε να απειλεί και μάλιστα... κυνηγούσε τον πρώην σύζυγό της (ο οποίος έμενε ατάραχος σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου)... μέχρι την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου. Όπου εκεί έγινε το εξής αμίμητο: Άρχισε να τον απειλεί... πως θα τον δείρει κιόλας! Στο Δικαστήριο επικράτησε το πανδαιμόνιο! Η γυναίκα συνέχιζε να κινείται απειλητικά προς τον πατέρα των παιδιών της, επέμενε πως θα τον δείρει, όμως δεν άγγιξε χέρι πάνω του! Μέχρι που ο άνδρας απηύδησε και της απάντησε ως εξής: «δεν σου δίνω φράγκο, να πας να τα πάρεις εκείνον με τον οποίον ζεις και λες πως περνά καλά μαζί του». Η γυναίκα θύμωσε ακόμη περισσότερο, συνέχιζε να τον βρίζει και να τον προκαλεί έως ότου ο πρώην σύζυγός της κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει από το Δικαστικό μέγαρο.

Δικηγόροι που ήσαν παρόντες και παρακολούθησαν τη σκηνή έφθασαν στο σημείο να λένε πως... ντρέπονται που ήσαν παρόντες και έγιναν αυτήκοοι στα όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο. Όπως είναι φυσικό η συνέχεια θα δοθεί... και πάλι στις Δικαστικές αίθουσες!

Πηγή: dete
 
Top