Μια εβδομάδα μετά την ανεύρεση του σκελετού σε πυργόσπιτο της Μάνης, οι έρευνες δείχνουν ότι δεν πρέπει να ανήκει στον Μάριο.

Ένα σφράγισμα στην κάτω γνάθο του άγνωστου νεκρού άνδρα, κοινό με αυτό του Μάριου Παπαγεωργίου, έστρεψε τις έρευνες στον ίδιο. Η περαιτέρω λεπτομερής εξέταση έδειξε και άλλες σοβαρές βλάβες στην οδοντοστοιχία του πτώματος. Σύμφωνα με την οδοντίατρο του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, δεν είχε τέτοια προβλήματα στα δόντια ο ίδιος.

Επιστήμονες από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ζήτησαν από τον ιατροδικαστή που επιλήφθηκε αρχικά να σταλούν και άλλα τμήματα οστών για σύγκριση του DNA. Με μεγαλύτερο δείγμα μπορούν να αποφανθούν με βεβαιότητα αν το πτώμα ανήκει ή όχι στον Μάριο Παπαγεωργίου, που έπεσε θύμα απαγωγής τον περασμένο Αύγουστο.

Ο άγνωστος νεκρός άνδρας βρέθηκε τυχαία από κατοίκους την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε εγκαταλελειμμένο πυργόσπιτο κοντά στη Βάθεια της Μάνης. Ήταν πάνω σε ανοικτό sleeping bag και δίπλα του υπήρχαν άρβυλα και σακίδιο ορειβάτη. Οι τοπικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, ο σκελετός να ανήκει σε λαθρομετανάστη καθώς είναι γνωστό ότι στην ευρύτερη περιοχή, δρουν σχετικά κυκλώματα.

Με την ανεύρεση του σκελετού σήμανε συναγερμός. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να ανήκει στον Μάριο, γιατί ο χρόνος θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν το διάστημα που απήχθει ο Μάριος Παπαγεωργίου.

Πηγή: anikolouli
 
Top