Εύκολη μακαρονάδα με ταλιατέλες, μανιτάρια και φέτα

Υλικά

(Σερβίρει 4)

500 γρ. ταλιατέλες
500 γρ. μανιτάρια
200 γρ. φέτα
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
μαϊντανό και σκόρδο (αν θέλετε)
λίγο ηλιέλαιο για το σοτάρισμα των μανιταριών

Εκτέλεση συνταγής

Σε μία κατσαρόλα βράζετε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά περίπου.
Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μη κολλάνε.
Σ'ένα τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια με το ηλιέλαιο.
Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Στραγγίζετε το λάδι και βάζετε αν θέλετε μαϊντανό και σκόρδο.
Ρίχνετε για 1/2 λεπτό τις ταλιατέλες και τη φέτα,κομμένη σε κύβους. Σερβίρετε αμέσως.
Η συνταγή Ταλιατέλες με μανιτάρια και φέτα μαγειρεύτηκε απο : stelios στίς 21-04-2011

Χρόνος: 15 λεπτά

Πηγή: sidages
 
Top