Λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής Εμίλιο Φουρτάδο στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ, που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα. Ο επιθετικός της Ένωσης έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια άσκησης και σωριάστηκε στο έδαφος, αλλά το ιατρικό επιτελείο τον βοήθησε να ανακτήσει τις ασθήσεις του. Το απόγευμα ο Φουρτάδο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του συμβάντος.

Στην προπόνηση που ακολούθησε δεν έλαβαν μέρος, επίσης, οι -μόνιμοι απόντες- Παναγιώτης Λαγός και Γιάννης Κοντοές, όπως και ο Ταξιάρχης Φούντας, που υπέστη κάκωση άκρου πόδα στη συνάντηση με την Ξάνθη και το ακριβές διάστημα απουσίας του θα εκτιμηθεί αύριο.

Να σημειωθεί ότι ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν ξεκινήσει η προπόνηση. «Παίξαμε καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου άρεσε που είχαμε ομαδικό πνεύμα. Δείξαμε πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παρά το ό,τι δεν έμπαινε το γκολ, δείξατε υπομονή και φαινόταν πως ήσασταν αποφασισμένοι για να το πετύχετε» είπε ο Γερμανός τεχνικός και προέτρεψε τους Ενωσίτες να συνεχίσουν έτσι: «Αυτό το πάθος και τη συγκέντρωση θέλω να δείχνετε και στη συνέχεια. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το ματς. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια».

Πηγή: thebest
 
Top