Μια συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία απο τα Βραχνέικα της Πάτρας κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο της Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι ακόμη και στην ανέχεια το μεγαλείο της ψυχής υπερισχύει.

Ο κ. Ευθύμης από την Πάτρα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, έχει δυο παιδιά εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει προβλήτα υγείας και κάθε δυο ημέρες πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο γιατί δεν μπορεί να φάει τίποτα άλλο πέρα από γάλα.

Ο ίδιος είναι άνεργος, άπορος και συντηρείται από την προσφορά του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αchaia ο κ. Ευθύμης πληροφορήθηκε ότι ο κ. Γιάννης (αριστερά στη φωτογραφία) έψαχνε να βρει φαγητό για τη οικογένειά του αλλά και ένα αναπηρικό καροτσάκι για να μπορεί να σηκώνεται από το κρεβάτι αφού αντιμετωπίζει σχετικά προβλήματα.

Ο κ. Ευθύμης λοιπόν όταν πληροφορήθηκε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συμπολίτης του, πήρε τα τρόφιμα που του είχε δώσει το Χαμόγελο του παιδιού για αυτές τις ημέρες και τα πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη στην οικογένεια του κ. Γιάννη. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Τα χρήματα που πήρε από την αναπηρική του σύνταξη, τα έδωσε για να προμηθευτεί το πολυπόθητο καροτσάκι ο κ. Γιάννης.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τους δυο άνδρες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Η πιο σημαντική λεπτομέρεια του θέματος;

Ο ένας δεν γνώριζε μέχρι πριν από λίγες ημέρες τον άλλο!!!


Πηγή: thebest
 
Top