Ένα μόλις χρόνο μετά το πρώτο τους live στην Πάτρα, τα πιστόλια της dub επιστρέφουν ανανεωμένα με καινούριο δίσκο στις αποσκευές τους για να συνεχίσουν το ατελείωτο πάρτυ την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στην Πολιτεία!

Από τα πρώτα singles για την Concrete Records στο καθοριστικό πλέον για το είδος τους “Six Million Ways To Live”, οι Dub Pistols έχουν οριοθετήσει το δικό τους μοναδικό μουσικό ύφος συνδυάζοντας hip-hop, dub, techno, ska και punk με γερές δόσεις rock n’ roll.

Οι ικανότητες τους να αναμιγνύουν τα μουσικά είδη τους οδήγησε σε συνεργασίες και remix για τους Busta Rhymes, Moby, Crystal Method, Limp Bizkit, Bono, Korn και Ian Brown. Frontman και ιδρυτής της μπάντας, ο Barry Ashworth, είναι επίσης γνωστός για τα μοναδικά dj sets του στην Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, τη Σερβία, το Ντουμπάι, την Ταϊλάνδη, τη Γερμανία, την Κροατία, την Ιταλία και τη Γαλλία, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.. Τα τελευταία χρόνια η μπάντα έχει μεταλλαχθεί από ένα στουντιακό δίδυμο σε μια πλήρη ζωντανή πράξη που συχνά πλαισιώνεται από τα ταλέντα guest τραγουδιστών όπως ο Rodney P, ο frontman των Specials, Terry Hall και πολλοί ακόμη.

Το εκρηκτικό μείγμα ska, dub, hip-hop, punk και ηλεκτρονικής μουσικής τους , έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 15 χρόνια, και στο τέλος του 2011 - μετά από sold-out παραστάσεις σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα - δικαιολογημένα ψηφίστηκαν ως το καλύτερο Live Act στο DJ Mag’s Best of British Awards. Τώρα Dub Pistols επιστρέφουν με το πέμπτο άλμπουμ τους σε μια χρονιά που προβλέπεται μέχρι στιγμής η καλύτερή τους. Το 2012 ξεκίνησε με ένα full band show για 100.000 θεατές στο Βρότσλαβ της Πολωνίας και μεταδόθηκε ζωντανά σε δύο εκατομμύρια τηλεθεατές στο Polish TV Channel 2.

Όσο για το νέο τους άλμπουμ “Worshipping The Dollar” , ο Barry Ashworth χαρακτηριστικά αναφέρει «Υπάρχουν πολύ περισσότερα τραγούδια-δήλωση, υπάρχει πολλή τροφή για σκέψη σε αυτό το σημείο». "Είναι περισσότερο up-tempo, υπάρχουν στοιχεία drum & bass σε αυτό, αλλά οι στίχοι είναι βαθύτεροι και πιο σκοτεινοί. Είναι περισσότερο σαν τις παλαιότερες δουλείες μας με έναν τρόπο. "

So…put on your dancing shoes cause they are coming back to make us move!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 12 ευρώ στα Musical, Discover, Music Station, City Music Café, Ευοί Ευάν. Στην είσοδο διατίθενται προς 15 ευρώ.



 
Top