Σήμερα, στις 4 το απόγευμα, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον 26χρονο Αντώνη Καρνάρο, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στην Παραλία Πατρών.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε χαράδρα στην περιοχή της Βλασίας, ενώ κυνηγούσε. Ο θάνατός του αποδίδεται σε ατύχημα. Ο άτυχος κυνηγός έσπασε τον αυχένα του εξαιτίας της μοιραίας πτώσης στο κενό από ύψος 500 μέτρων!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι του μαζί με ένα φίλο του, για να πάνε να κυνηγήσουν στην περιοχή της Βλασίας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα κυνηγούσε, αφού αυτό ήταν το αγαπημένο του σπορ. Κάποια στιγμή, ενώ κυνηγούσαν, αποφάσισαν να χωρίσουν και να πάνε σε διαφορετικά σημεία, έδωσαν όμως ραντεβού για συναντηθούν αργότερα.

Οταν έφθασε ο χρόνος που είχαν συνεννοηθεί, ο Αντώνης δεν εμφανίστηκε και παρά τις κλήσεις στο κινητό που του έκανε ο φίλος του, δεν απαντούσε. Ειδοποιήθηκαν τότε οι συγγενείς του, που αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η αναζήτηση του Αντώνη.

Κινητοποιήθηκε ομάδα της ΕΜΑΚ. Οι διασώστες της χτένισαν όλη την περιοχή κοντά στην Ανω Βλασία και μετά από πολύωρη αναζήτηση, στις 2.30 το πρωί, τον εντόπισαν νεκρό σε δύσβατη χαράδρα.

Ο Αντώνης Καρνάρος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Διέμενε στις Εργατικές Κατοικίες Παραλίας. Είχε δυο αδελφούς και δυο αδελφές και ο πατέρας του είναι επιπλοποιός.


 
Top