Μεγάλα παράπονα εκφράζονται το τελευταίο διάστημα από τους κατοίκους πολλών συνοικιών της Πάτρας για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει...

τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης η ΔΕΥΑΠ.

Όπως αναφέρουν στο thebest αρκετοί συμπολίτες, τα αντανακλαστικά των συνεργείων αποκατάστασης της Επιχείρησης είναι παρά πολύ αργά με αποτέλεσμα όταν σπάει κάποιος αγωγός να χάνονται εκατοντάδες κυβικά νερού μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και όταν οι περίοικοι ενημερώνουν εγκαίρως τη ΔΕΥΑΠ για τις διαρροές νερού, περνούν εβδομάδες μέχρι ν’ ανταποκριθεί η Επιχείρηση.

Όμως ακόμα και όταν το συνεργείο ανταποκριθεί και φτιάξει των αγωγό, τα προβλήματα των συμπολιτών δεν τελειώνουν.

Και τούτο γιατί δεν αποκαθίσταται άμεσα το οδόστρωμα που έχει καταστραφεί για να φθάσουν οι εργάτες στο απαιτούμενο βάθος για να εντοπίσουν τον αγωγό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) η περίπτωση της βλάβης στην Αρόη, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αμφίσσης.

Όπως καταγγέλλεται, αφού με μεγάλη καθυστέρηση η ΔΕΥΑΠ διόρθωσε τη βλάβη στο δίκτυο, άφησε το δρόμο σε άθλια κατάσταση. Η εκκρεμότητα παραμένει πάνω από δύο εβδομάδες και κανείς δε φαίνεται να ενδιαφέρεται να επαναφέρει το οδόστρωμα στην προηγούμενη κατάσταση.

Πηγή: thebest
 
Top