Αλλάζει ημερομηνία η συναυλία του Αντώνη Ρέμου, η οποία είχε αρχικά ακουστεί πως θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου...


Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 προγραμματίζεται τελικά να γίνει η μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στο στάδιο της Παναχαικής. Μαζί του θα έχει το Νίκο Βουρλιώτη και τους Goin’ Through με τους οποίους συνεργάστηκε πρόσφατα στο κομμάτι «Εντάξει» που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα.

Ο Νίκος Βουρλιώτης (Nivo) συνεργάζεται με τον Αντώνη Ρέμο και την Αγγελική Ηλιάδη αυτό το διάστημα και στο μουσικό σχήμα του Politia Live στη Θεσσαλονίκη. Ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του της δεκαεξάχρονης και πλέον καριέρας του όπως το «Τι ήμουνα για σένα» που ήταν και η πρώτη μεγάλη λαική επιτυχία του που συνεχίζει να ακούγεται ακόμη και σήμερα, το «Θα’πρεπε», το «Κομμένα πια τα δανεικά», το «Συγνώμη», το «Νύχτες μοναξιάς», το «Έλα να με τελειώσεις», το «Σε εκδικήθηκα» και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου πλατινένιου cd του με τίτλο «Κλειστά τα στόματα», ο 42χρονος Αντώνης Ρέμος συνεργάστηκε με τον Νίκο Βουρλιώτη και τον Μιχάλη Παπαθανασίου, διασκευάζοντας την παλιά επιτυχία του "Εντάξει" από τον τρίτο προσωπικό του δίσκο (1999) που είχε γράψει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γενική είσοδος στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο στάδιο της Παναχαικής θα κοστίζει 12 ευρώ.


 
Top