Δύο από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων...

που ήταν να γίνουν τις επόμενες μέρες τελικά ματαιώνονται.

Πρόκειται για την θεατρική παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την ηθοποιό Άννα Βαγενά στον ομώνυμο ρόλο και αναγνώστρια την Γιασεμή Κηλαηδόνη που ήταν να ανέβει στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία μάλιστα με τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί η παιδική παράσταση «Το όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από τις Μαγικές Σβούρες σε διασκευή για τα παιδιά και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, που ήταν να γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου επίσης στο Αρχαίο Ωδείο. Οι λόγοι για την μη πραγματοποίηση των δύο αυτών εκδηλώσεων δεν έχουν μέχρι στιγμής γνωστοποιηθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας.

Να θυμίσουμε ότι η παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» της Άννας Βαγενά που βασίζεται στις μαρτυρίες της Σμυρνιάς τραγουδίστριας που διατρέχουν τα ταραγμένα χρόνια της νεότερης Ελληνικής ιστορίας, αποτελεί μία μεγάλη θεατρική επιτυχία της Άννας Βαγενά την οποία επαναλαμβάνει σε περιοδεία το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα το έργο παρουσιάστηκε με επιτυχία στα τέλη του φετινού Ιουλίου στα Καλάβρυτα. Τέλος να τονιστεί ότι στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ είναι ενταγμένες τουλάχιστον 3 ακόμη εκδηλώσεις του για το επόμενο διάστημα, ανάμεσα τους και μία συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στις 20/9 στο Ελαιώνα του Κάστρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την οριστική ή όχι πραγματοποίηση τους θα ληφθεί αύριο από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας.


 
Top