Οι ...παράξενες δαπάνες με ακόμα πιο παράξενες (για τον κοινό νου) δικαιολογίες για τις απευθείας αναθέσεις συνεχίζονται στους ΟΤΑ...


Πραγματικά, ψάχνοντας στη "Διαύγεια" ανακαλύπτουμε καθημερινά ανάλογα φαινόμενα με υπηρεσίες που εκ πρώτης όψεως φαίνονται (χωρίς να είναι, βέβαια) δευτερεύουσες για την ομαλή λειτουργία των Δήμων.

Με λίγα λόγια, για κάποιους ίσως να μην ήταν και τόσο απαραίτητη η απευθείας ανάθεση, εκ μέρους του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας, για την παροχή υπηρεσίας για την εκτέλεση εργασίας της διοργάνωσης και καλλιτεχνικής επιμέλειας αθλητικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της αναβίωσης καθιερωμένων αθλητικών εκδηλώσεων. Κι αυτό, γιατί τουλάχιστον ως τώρα, δεν έχουμε πληροφόρηση για το ότι θα αναβιώσουν κάποιοι αθλητικοί αγώνες στην Αιγιάλεια.

Η ανάθεση έγινε στην κα Μαρίνα Μούλιου (έδρα Καλλιπόλεως 2, Αίγιο), η οποία -όπως αναφέρει η από 2/7/2012 απόφαση του προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Κωνσταντίνου Κλάγκου- διαθέτει την ανάλογη εμπειρία που απαιτείται για τη συγκεκριμένη υπηρεσία και θα αμειφθεί με 5.000 ευρώ.

Εμείς ως Αιγιαλείς, αναμένουμε τα αποτελέσματα της σπουδαίας αυτής, σε περιεχόμενο και προοπτικές, ανάθεσης που αφορά στην αναβίωση αθλητικών διοργανώσεων ανά την Αιγιάλεια και κυρίως, αναμένουμε και τις αναβιώσασες αθλητικές διοργανώσεις.

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
 
Top