Επιτέλους φιλική νίκη για την Παναχαϊκή με 2-0 επί του Πανηλειακού στον Πύργο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πατρινής ομάδας...

εν όψει της έναρξής της Β' Εθνικής.

O Γιάννης Παπακώστας παρέταξε τους "κοκκινόμαυρους", με τους Κυριακόπουλο, Σπίνουλα, Κοιλιάρα, Σαλαμαστράκη, Βοσκόπουλο, Γκούρτσα, Βουνκ, Σολάκη, Καραμανλή, Ουρτάδο και Μπρέσκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Παναχαϊκή έβαλε γκολ με το "καλημέρα", αφού μετά την σέντρα στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Γκούρτσα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Με αυτό το σκηνικό ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα και ο Γκούρτσα στο 47’ βρήκε και πάλι το δρόμο για τα δίχτυα μετά από σέντρα του Μπρέσκα.

Eίκοσι περίπου λεπτά πριν το τέλος ο Παπακώστας ξεκίνησε τις αλλαγές με τον Πίτκα να περνάει κάτω από τα δοκάρια στη θέση του Κυριακόπουλου, ενώ στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Κωνσταντινίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κοκκίνης, ενώ λίγο αργότερα οι Σειτάι και Μπλοντέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν τη λήξη ο Σεϊτάι έχασε μοναδική ευκαιρία, όπου περνώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια πήγε να σκοράρει αλλά απόκρουσε ο αμυντικός του Πανηλειακού πάνω στην γραμμή.

Μία νίκη περισσότερο ψυχολογίας για τους "κοκκινόμαυρους", αφού η ομάδα του Πύργου βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: thebest
 
Top