Εδώ και αρκετές ημέρες το κατάστημα των Multirama, που βρισκόταν στην οδό Πατρών-Κλάους, έχει αναστείλει τη λειτουργία του...


Οι πόρτες παραμένουν κλειστές, ενώ έχουν αφαιρεθεί τα διακριτικά της εταιρείας. Το κατάστημα στην οδό Αγίου Ανδρέου παραμένει ανοιχτό, με την προσέλευση του καταναλωτικού κοινού ωστόσο να κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Η τελευταία είδηση της αγοράς, σύμφωνα με το computersgr, η οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι ότι η αλυσίδα κατεβάζει ταμπέλες και ρολά σε όλη την Ελλάδα, και σε επιλεγμένα σημεία αλλάζει τα καταστήματα σε τοπικά, μικρά "Public", ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει την πορεία της στην αγορά λιανικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα καταστήματα Public, τα οποία ανήκουν στο ίδιο όμιλο (όμιλος Γερμανός) με τα Multirama και τα Get It Now, έχοντας ενοποιηθεί και διοικητικά, αναζητούν προσωπικό για την περιοχή των Πατρών και κατά συνέπεια είναι σχεδόν σίγουρο πως πολύ σύντομα η αλυσίδα θα δραστηριοποιηθεί στην πόλη.

Το ερώτημα είναι αν Multirama και Public θα συνυπάρξουν ταυτόχρονα ή στα πλαίσια μιας φημολογούμενης αναδιάρθρωσης των εταιρειών, τα Multirama θα πάψουν να υπάρχουν σε πανελλαδικό επίπεδο, λόγω της κακής οικονομικής πορείας τους, και θα αντικατασταθούν από τα Public, τα οποία είναι δυναμικό και ανερχόμενο brandname στη λιανική πώληση ηλεκτρονικών συσκευών.


 
Top