Ένα αληθινό αστέρι έρχεται για μία συγκλονιστική συναυλία την Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 στο Κάστρο της Πάτρας...


Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Η Imany, η πανέμορφη Γαλλίδα ‘φαινόμενο’ που μαγεύει το κοινό με κάθε εμφάνισή της, έρχεται στην Ελλάδα μετα τις δύο sold out εμφανίσεις στην Αθήνα το χειμώνα στο Gazarte.

Είναι γεγονός! Τρίτη 28 Αυγούστου η Imany θα είναι για μια μοναδική εμφάνιση στo Κάστρο της Πάτρας, στο πλαίσιο της περιοδείας που περιλαμβάνει στάσεις σε 6 πόλεις ανά την Ελλάδα. Η πρώτη εμφάνιση της αγαπημένης διεθνούς φήμης τραγουδίστριας στην ελληνική επαρχία σε μία μοναδική βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Το αγαπημένο κομμάτι“You will never know” την έκανε διάσημη, η Imany δεν είναι μόνο αυτό όμως. Με φυσική ομορφιά που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, ρυθμική διάθεση που παρασύρει αναπάντεχα με το χορό της τους πάντες σε ένα ατέρμονο λίκνισμα, και αξέχαστη αισθησιακή φωνή που πάνω στη σκηνή πλαισιώνεται από μία 7μελή παρέα δεξιοτεχνών μουσικών που τα δίνουν όλα παίζοντας με πάθος και κέφι, η Imany έιναι χάρμα ειδέσθαι. Με την μπάσα φωνή και την ερμηνεία της απογειώνει τα τραγούδια από το soul folk άλμπουμ της «Shape of a Broken Heart», που έχει μπει στις καρδιές όλων ήδη. Μελαγχολική, γλυκιά και ειλικρινής, η φωνή της συγκρίνεται από πολλούς με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday.

Εισιτήρια:

προπώληση 18 ευρώ (αριθμός περιορισμένος)- ταμείο 22 ευρώ
Διάθεση εισιτηρίων στα :
Viva.gr ( http://www.viva.gr) 13855
Τράπεζα PROBANK
Δισκοπωλεία Musical & Discover
Coffe - Bar : Ευοί Ευάν , Ρίο

Τρίτη 28/8 - Πάτρα | Κάστρο Πάτρας
Πέμπτη 30/8 -Λάρισα| Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Παρασκευή 31/8- Ηράκλειο, Κρήτη | Πολυχώρος Τεχνόπολις
Κυριακή 2/9 - Αθήνα | “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων «Κεντρική Αυλή»
Δευτέρα 3/9 - Θεσσαλονίκη | Μονή Λαζαριστών

Παραγωγή: Gazarte 210 3452277 (http://www.gazarte.gr/), Διεθνές φεστιβάλ Πάτρας
Πληροφορίες : info@gazarte.gr,210-3460347,

Imany bio info :

Η Imany έχει μια καριέρα ως μοντέλο πίσω της. Αποφάσισε να εγκαταλείψει την λάμψη της Νέας Υόρκης και να κυνηγήσει ένα άλλο όνειρο, πιο σύνθετο και πιο εσωστρεφές. Επέστρεψε στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής. Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της. Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday.

Το όνομα Imany άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού. Απέκτησε φήμη, είχε και έτοιμα τραγούδια, ο δρόμος έμοιαζε πλέον ανοιχτός. Ηχογράφησε άμεσα το πρώτο της άλμπουμ καταφέρνοντας να ξαφνιάσει την Ευρώπη με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της. Γρήγορα οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της. Είχε κερδίσει το στοίχημα...Ένα στοίχημα που κέρδισε και στις πρώτες της εμφανίσεις στην Αθήνα, και απομένει να το κερδίσει και πάλι στην ίδια πόλη, προσκαλώντας όλους τους Λαρισαίους και όχι μόνο στον απόηχο του καλοκαιριού στις 30 Αυγούστου στον ανοιχτό χώρο του Κηποθέατρο Αλκαζαρ.

“Τώρα, λοιπόν που την είδαμε live, μπορώ να το πω: Δικαίως. Η Imany, η πανέμορφη γαλλίδα τραγουδίστρια με τη μεγάλη επιτυχία του ενός -προς το παρόν- τραγουδιού, του «You Will Never Know», ήρθε για να μείνει. Αξίζει! Ήταν καταπληκτική- είδαμε μία από τις καλύτερες συναυλίες της χρονιάς. Ξεσήκωσε όλο το club, το κέρδισε το κοινό εύκολα, πρώτη φορά είδα το Gazarte όλο όρθιο στο τέλος, να χορεύει και να τραγουδάει... Η Imany ήταν αστέρι!” www.e-tetradio.gr


 
Top