«Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Θανάσης Κοκκαλάκης, σχετικά με τις έρευνες για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη...


Ο κ. Κοκκαλάκης, μιλώντας στη ΝΕΤ πρόσθεσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης «υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια», απορρίπτοντας τις κατηγορίες εις βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.

«Η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ ως προς τη σχέση ανδρών της Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Κοκκαλάκης είπε πως «εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ' όλους. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στον βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του».

Πηγή: ethnos
 
Top