Πριν από λίγη ώρα ο πα-ΤΕΡΑΣ που ασελγούσε στην 17χρονη κόρη του στο Σοφικό Κορινθίας βγήκε από το γραφείο του ανακριτή ο οποίος και διέταξε την προφυλάκισή του...


Αυτά σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο έχει πάρει πανελλήνια έκταση. Η κοινωνία είναι ανάστατη από την πράξη του να ασελγεί ο ΙΔΙΟΣ ο πατέρας στο παιδί του.

Η κοπέλα (Αλβανικής καταγωγής) όπως γράψαμε και χθες κατάφερε να φύγει από το σπίτι το οποίο ήταν κλειδωμένη από τον πατέρα της και να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Τον κατήγγειλε αρχικά για ασέλγεια- βιασμό εις βάρος της.

«…Ο 41χρονος πατέρας (Αλβανικής καταγωγής) ασελγούσε- βίαζε για δύο χρόνια την 18χρονη κόρη του στο σπίτι που διέμεναν στο Σοφικό Κορινθίας.

Η κοπέλα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να βγει έξω. Χθες κατάφερε και το “έσκασε” και ήρθε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή (12:40πμ) πηγαίνει στον εισαγγελέα Κορίνθου. Η μητέρα έβλεπε αυτή την κατάσταση και δεν μιλούσε καθώς φοβόταν τις απειλές του συζύγου της» είπε νωρίτερα ο υποδιευθυντής αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας.



Πηγή: korinthiannews
Βίντεο από: korinthostv.blogspot
 
Top