Μετά το πρώτο σοκ, αφού ανοίγοντας την πόρτα του φοιτητικού διαμερίσματος του γιου του, αντίκρισε ζυγαριές και χασίς και αφού συνήλθε, πήγε κατευθείαν... στην Αστυνομία, όπου και κατέδωσε το ίδιο του το παιδί...


Η απίστευτη αυτή ιστορία, όπως γράφει το onlarissa.gr, διαδραματίστηκε στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα και πρωταγωνιστές του ήταν τα μέλη μιας οικογένειας από τη Δυτική Μακεδονία.

Οταν ο πατέρας του φοιτητή ενημερώθηκε ότι στο φοιτητικό διαμέρισμα που διατηρούσε ο γιος του στη Λάρισα, ενώ γνώριζε ότι το παιδί του έλειπε, μπαινόβγαιναν... άγνωστοι, αποφάσισε να πάει ο ίδιος να δει τί ακριβώς συμβαίνει.

Ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος, βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφενός βρήκε μέσα έναν άγνωστο νεαρό, αφετέρου βρήκε στο σπίτι μια αρκετά μεγάλη ποσότητα χασίς, μαζί με όλα... τα σύνεργα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδοποίησε την αστυνομία, υποδεικνύοντας τα ευρήματα, αλλά παραδίδοντας ακόμη και το ίδιο του το παιδί, το οποίο πλέον βρίσκεται αντιμέτωπο με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών και κινδυνεύει να τιμωρηθεί με μια αρκετά βαριά ποινή.

Μάλιστα, η στάση που κράτησε ο πατέρας του φοιτητή εξέπληξε ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς.

Χωρίς καν να το σκεφθεί, ειδοποίησε τους άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Λάρισας υποδεικνύοντάς τους τα ευρήματα ενώ αργότερα παρέδωσε και τον γιο του! Ο ίδιος φέρεται να εξήγησε στους άνδρες της Ασφάλειας πως στην κίνηση αυτή προχώρησε σκεπτόμενος πως «αν είναι να πάει φυλακή για να καθαρίσει, ας πάει».

Πηγή: iefimerida
 
Top