Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του Γκάρι Σπιντ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αφού η σύζυγος του, Λουίζ κατέθεσε αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μοιραίο βράδυ...

Τσακώθηκαν πολύ άγρια με αποτέλεσμα αυτή να φύγει από το σπίτι. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο βράδυ είχαν πάει σε φιλικό σπίτι όπου κάποια στιγμή η Λουίζ βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού μαζί με τον οικοδεσπότη της βραδιάς.

Αυτό πείραξε τον Γκάρι και όταν επέστρεψαν σπίτι τους στις 00:45 τσακώθηκαν. «Δεν μπορώ να θυμηθώ τα λόγια που ανταλλάξαμε εκείνο το βράδυ. Του είπα πως θα πάω μια βόλτα με το αμάξι, αλλά μου μπλόκαρε την πόρτα και μου είπε "Δεν θα πας πουθενά"! Ανέβηκα στο πάνω διάζωμα και ξάπλωσα για πέντε με δέκα λεπτά, αλλά ήθελα να καθαρίσει το μυαλό μου και να σκεφτώ και έφυγα από την πίσω πόρτα. Δεν πήγα πολύ μακριά, μέχρι την άκρη του δρόμου, όπου είχα παρκάρει. Μετά σκέφτηκα πως "είναι ηλίθιο" και επέστρεψα αλλά βρήκα την πόρτα κλειδωμένη.

Τον πήρα τηλέφωνο, αλλά τίποτα. Υποχρεώθηκα να κοιμηθώ στο αμάξι. Το πρωί όταν προσπάθησα να μπω στο σπίτι συνειδητοποίησα πως τα κλειδιά του γκαράζ δεν ήταν στην θέση τους. Πήγα στο γκαράζ και είδα από το παράθυρο τον Γκάρι. Ηταν κρεμασμένος εκεί. Τότε αντιλήφθηκα τον θάνατο του.

Ξύπνησα αμέσως τα δύο ανήλικα παιδιά μας για να ανοίξουν το σπίτι και έτρεξα κοντά του προσπαθώντας να του δώσω τις πρώτες βοήθειες, μετά από τηλεφωνικές ιατρικές συμβουλές που έλαβα, αλλά ήταν αργά», ήταν κάποια από τα λόγια της κατάθεσης της Λουίζ Σπιντ.

Ο Άλαν Σίρερ, πρώην συμπαίκτης του Γκάρι Σπιντ και φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο Γκάρι του είχε πει πως έχει προβλήματα στον γάμο του. Όπως αναφέρθηκε ο Γκάρι Σπιντ τέσσερις μέρες πριν την αυτοκτονία του είχε αφήσει σημείωμα - προειδοποίηση για την ενέργεια του.

Πηγή: gossiptv
 
Top