Δεν ήρθε τελικά στην Πάτρα όπως πολλοί σινεφίλ ανέμεναν, η ταινία του Τέρενς Μάλικ «Το Δέντρο της ζωής» που τιμήθηκε την περασμένη Κυριακή με τον Χρυσό Φοίνικα του 64ουΦεστιβάλ των Κανών...


Η ταινία βέβαια παίζεται κανονικά από χθες στις αίθουσες της Αθήνας ωστόσο στην Πάτρα όπως πληροφορηθήκαμε από τα Ster cinemas, δεν υπήρχε διαθέσιμη κόπια για να έρθει ενώ το πιθανότερο, εκτός κι αν αλλάξει κάτι, είναι η ταινία του Μάλικ να μην έρθει ούτε και την επόμενη εβδομάδα και να χρειαστεί οι σινεφίλ της περιοχής να περιμένουν έως τις 9 Ιουνίου και μέχρι τότε να αρκεστούν στα μπλοκμπάστερ που κυκλοφορούν όπως οι τέταρτοι «Πειρατές της Καραιβικής» με τον Τζόνι Ντεπ ή το «The Hangover 2» που βγαίνει την προσεχή Πέμπτη 2 Ιουνίου.

«Το Δέντρο της Ζωής» έχει πράγματι ένα εντυπωσιακό τρέιλερ, αναφέρεται στο μεγαλείο και τις αξίες της ζωής και διαθέτει έντονη την φιλοσοφική διάθεση του 68χρονου Αμερικανού σκηνοθέτη Τέρενς Μάλικ ο οποίος αποφεύγει τα μίντια και τις δημόσιες εμφανίσεις. Στο φιλμ να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστούν ο Μπραντ Πιτ, ο Σον Πεν και η Τζέσικα Τσαστέιν.

Στο μεταξύ τα 10.000 εισιτήρια έχουν φτάσει μέσα σε 8 μέρες προβολές στα Ster cinemas της Πάτρας στη Βέσο Μάρε οι καινούριοι «Πειρατές» και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Όπως ανέφερε η Χαρά Αρβανίτη από τα Ster στο portal του The Best όλος ο Μάιος κύλησε εξαιρετικά καλά από εμπορικής πλευράς καθώς δούλεψαν όλες οι ταινίες που βγήκαν όπως το «Thor», το νέο «Fast and the furious» και το «Something Borrowed-Φιλίες και έρωτες».

Στο μεταξύ εμπορικότατος προβλέπεται και ο Ιούνιος με το καινούριο «XMen, First class» (9 Ιουνίου), το «Cars 2» (23 Ιουνίου), το «Priest 3d» με τον Πολ Μπέτανι (16 Ιουνίου), το «Kung fu panda 2» (2 Ιουνίου) και το «Larry Crown» (30 Ιουνίου) με τους Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς σε σενάριο της Νία Βαρντάλος και σκηνοθεσία του ίδιου του Τομ Χανκς.

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι στις 15 Ιουλίου καταφθάνει για να σαρώσει το τελευταίο φιλμ της σειράς «Χάρι Πότερ», «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του θανάτου, μέρος δεύτερο» που θα κυκλοφορήσει τρισδιάστατο.

Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
 
Top