Ως μια μικρή δικαίωση εκλαμβάνουν οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου Χρήστου Μαντά την σύλληψη των δραστών. "Αισθάνομαι δικαιωμένος", δηλώνει ο γιος του, Σπύρος, λίγο μετά την είδηση της σύλληψης...


"Αν τους δω, θα τους ρωτήσω ένα μεγάλο γιατί. Νοιώθω πάρα πολυ θυμό μέσα μου, και ανθρώπινα ο καθένας καταλαβαίνει πώς νοιώθω. Όμως, θα συγκρατηθώ δεν θέλω να γίνω σαν και αυτούς!"

Είναι τα λόγια του Σπύρου Μαντά, γιου του αδικοχαμένου Χρήστου Μαντά, λίγες ώρες πριν από την δημοσιοποίηση της είδησης ότι οι δράστες της δολοφονίας του πατέρας του βρίσκονταν στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 32χρονος Σπύρος, όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πάρουν την ζωή του ανθρώπου τους πίσω. Όμως, έχουν πλέον την ελπίδα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνελήφθησαν οι δράστες. Νοιώθω δικαιωμένος. Δεν πίστευα ότι θα έφταναν στα ίχνη τους.", αναφέρει ο γιος του 59χρονου πυροσβέστη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αντιδράσεις φιλικών προσώπων της οικογένειας, κι ενώ τα δάκρυα από την κηδεία του θύματος δεν έχουν στεγνώσει.

"Το μόνο που έχω να πω εγώ, είναι πως πλέον πιστεύω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη", απαντάει ο Απόστολος Ζέρβας, φίλος του θύματος.

Πηγή: patranews
 
Top