Αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά, αξιοποιώντας το brand που έχει εδραιώσει στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών, είναι η Πατρινή βιομηχανία αναψυκτικών Λουξ Μαρλαφέκας, η οποία προωθεί ένα ακόμη βαρύ επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 33 εκατ. ευρώ...


Την ίδια ώρα, η διοίκησή της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εισόδου ξένου fund ως στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό της κεφάλαιο, στο πλαίσιο των μακροπρόθεσμων σχεδίων της για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της, ακόμα και δημιουργίας παραγωγικής μονάδας στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, η εταιρία, έχοντας εδραιώσει το όνομά της στον χώρο των αναψυκτικών και των χυμών, σχεδιάζει την είσοδό της και σε νέες αγορές καθώς και τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων στην αγορά αναψυκτικών, χυμών, φρουτοποτών και τσαγιού.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν υποβάλει ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο ύψους 33 εκατ. ευρώ στο ΥΠΕΘΟ, στο πλαίσιο του παλαιού αναπτυξιακού νόμου, από τον Αύγουστο του 2008, και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος θα συζητηθεί το άμεσο προσεχές διάστημα στη σχετική γνωμοδοτική επιτροπή.

Παράλληλα, στα άμεσα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνεται η είσοδός της στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού, στην οποία θα επενδύσει με δικά της κεφάλαια.


 
Top