Ένα δυστύχημα αντίστοιχο των Τεμπών του 2003, που κόστισε τη σε 21 μαθητές, ήταν πιθανό να συμβεί τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν νταλίκα που μετέφερε τσιμεντένιες δοκούς υπέστη μετατόπιση φορτίου...


Αυτό επισήμαιναν αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης, μια ημέρα μετά τον τραγικό θάνατο του 31χρονου Παναγιώτη Δημ. Δημητρόπουλου, πατέρα ενός αβάπτιστου αγοριού. Το δυστύχημα σημειώθηκε εντός των ορίων της Βιομηχανικής, μόλις η νταλίκα είχε απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις εταιρείας που κατασκεύαζε τις δοκούς.

Εάν, ωστόσο, η μετατόπιση γινόταν στην Εθνική Οδό, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξη...

Το φορτηγό θα κατευθυνόταν στη Βιομηχανική Περιοχή των Φιλιατρών και είχε ξεκινήσει στις 5 το πρωί της Τετάρτης.

Η κηδεία του 31χρονου οδηγού έγινε χθες στο χωριό Πουρνάρι, της Κάτω Αχαΐας.

Οι Αστυνομικές Αρχές της Αχαΐας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο 31χρονος οδηγός ο οποίος καταπλακώθηκε από το φορτίο που μετέφερε.

Μηχανολόγος μηχανικός, καθηγητής Πανεπιστημίου, που έχει ήδη κάνει έρευνα στην καρότσα και τον τράκτορα της νταλίκας. Εκ του αποτελέσματος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές φαίνεται ότι η μεταφορά δεν γινόταν με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Ο οδηγός πάτησε απότομα φρένο μόλις συνάντησε ερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα εάν φορτηγό με αποτέλεσμα το φορτίο να μετατοπιστεί και να συνθλίψει την καμπίνα του οδηγού.

Πηγές: Πελοπόννησος-dete
 
Top