Περίπου 70 μέλη του κινήματος κατά των διοδίων "Δεν πληρώνω", πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στην οδό Ερμού, ζητώντας να...

απελευθερωθεί, γυναίκα - μέλος του κινήματος, η οποία συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου μετά από μήνυση που της έχει υποβληθεί στη διάρκεια των χθεσινών κινητοποιήσεων και των επεισοδίων που έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κιάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή οδηγός από την Πάτρα, συμμετείχε στην κινητοποίηση στα διόδια του Ζευγολατιού και δέχθηκε κλήση από την Τροχαία μαζί με αφαίρεση πινακίδων.

Η γυναίκα μαζί με άλλα μέλη του κινήματος είχαν έντονη διένεξη με την Αστυνομία.
Μάλιστα έφθασαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, στο οποίο βρισκόταν μόνο ένα άτομο (σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αξιωματικός υπηρεσίας απουσίαζε εκείνη την ώρα) και ζήτησαν κι έκαψαν τις κλήσεις, που έκοψε η Αστυνομία σε όσους πέρασαν από τα διόδια χωρίς να πληρώσουν.

Επίσης τα μέλη του "Δεν Πληρώνω" ζήτησαν και πήραν από τον Διοικητή του Τμήματος τις πινακίδες των οχημάτων που η Τροχαία είχε αφαιρέσει.

Από τις πινακίδες αναγνωρίστηκε η γυναίκα από την Πάτρα, η οποία συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί στο αυτόφορο. Σύλληψη ενός άλλου μέλους του "Δεν Πληρώνω" έγινε και στην Αθήνα, για τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση.

Οι αιτίες και το κατηγορητήριο αναζητούνται από τους δικηγόρους του κινήματος, οι οποίοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών.

Πάντως πριν από λίγο υπήρχε ένταση στο σημείο, ενώ έχει πάρει θέση και η διμοιρία των ΜΑΤ.


 
Top