Η Πατρινή εταιρεία "Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ" εντάχθηκε στις “Strongest Companies in Greece” της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να ...

αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική της ικανότητα της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι “Strongest Companies in Greece” είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group.

H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως αποδεκτή Πηγή Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Διευθυντής Mάρκετιγκ της Λουξ δήλωσε σχετικά: «Η αναγνώριση αυτή προστίθεται στις σημαντικές διεθνείς και εγχώριες πιστοποιήσεις και διακρίσεις της εταιρίας και είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία. Η εταιρία μας αντιμετωπίζει με μεγάλη επιτυχία την κρίση και σχεδιάζει την περαιτέρω δυναμική της ανάπτυξη».

 
Top