Τέλος στη σχέση τους μετά από περίπου δέκα μήνες έβαλαν Ηλίας Βρεττός και Φελίσια Λαπάτη.

Ο τραγουδιστής ο οποίος έκανε δεσμό με το μοντέλο αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή, μπορεί να είχε αποφασίσει να μην πει το παραμικρό για τον χωρισμό, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας (στον οποίο πήγε σήμερα καλεσμένος), τον «έδωσε» κανονικά on air:

«Είσαι με τη Φελίσια ή χώρισες; Γιατί λένε ότι χώρισες!» τον ρώτησε o παρουσιαστής:

Τι απάντησε ο Ηλίας Βρεττός;

«Κοιτάξτε να δείτε, σέβομαι την ερώτηση αλλά τους τελευταίους δέκα μήνες δεν έχω προβεί σε δηλώσεις για την προσωπική μου ζωή. Επειδή έχω αποφασίσει να μην κρύβομαι μέσα στο σπίτι μου, θέλω να ζω, είμαι ένας νέος άνθρωπος, αλλά ακριβώς γι΄αυτό τον λόγο δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Γιατί δεν θέλω σε αυτή τουλάχιστον τη φάση της ζωής μου, να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν, ξέρετε πολύ καλά ότι όταν βγαίνω και μιλάω, μιλάω μέχρι το τέλος και για όλα. Από την στιγμή που θα μιλήσω και θα πω ότι είμαι με κάποια, αναλαμβάνω τις συνέπειες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω μιλήσει, οπότε έχω άλλοθι να μην μιλήσω και τώρα. Μπορώ να σας πω με το χέρι στην καρδιά ότι αισθάνομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου απ΄όλες τις απόψεις. Περνάω καλά, ζω υπέροχα, μου συμβαίνουν πάρα πολύ όμορφα πράγματα, αλλά κυρίως δουλεύω. Δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή. Η Φελίσια είναι πάρα πολύ καλό άτομο και νομίζω ότι της αξίζουν πάρα πολύ όμορφα πράγματα. Μέχρι εκεί. Επίσης δεν πήγαμε με την Φελίσα 2-3 μέρες διακοπές (το καλοκαίρι στη Μύκονο), πήγαμε με μεγάλη παρέα».

Στη συνέχεια, κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, εξήγησε πως δεν του αρέσει να βγάζει προς τα έξω την εικόνα του «γαμπρού»:

«Εμένα δεν μ΄αρέσει η εικόνα του γαμπρού. Και αν αυτό βγαίνει προς τα έξω, πραγματικά με στεναχωρεί. Γαμπρός είναι αυτός που βγαίνει σήμερα με την μια, αύριο με την άλλη, το παίζει γκόμενος, ωραίος, διάσημος, με κατακτήσεις. Εμένα δεν μ΄αρέσει να το παίζω, αλλά να δείχνω αυτό που είμαι».

Σε τι φάση είναι όμως μετά τον χωρισμό του;

«Είμαι στη φάση του να γλεντήσω και να χαρώ την ζωή μου. Δεν είμαι στη φάση του να κλειστώ σε ένα σπίτι και σίγουρα δεν είμαι στη φάση να κάνω οικογένεια. Είμαι στη φάση του να κάνω την δουλειά μου και να περνάω καλά γενικώς».

Όσο για το αν είναι μονογαμικός όταν έχει σχέση;

«Έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν. Μια από αυτές πήρε και μεγάλη έκταση και δημοσιότητα (Ευαγγελία Αραβανή). Εγώ προσωπικά όταν είμαι έναν άνθρωπο, είμαι μαζί του.Και αν ερωτευτώ και είμαι καλά, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Δεν βλέπω δεξιά και αριστερά».

Παραδέχεται ωστόσο ότι έχει απατήσει συντρόφους του στο παρελθόν:

«Εννοείται ότι έχω απιστήσει, αλλά όταν είμαι ερωτευμένος είμαι ταγμένος. Απίστησα σε φάσεις που μου έχει τελειώσει, έχει περάσει ο έρωτας, το πάθος και τα έντονα συναισθήματα, και ψάχνω άλλα πράγματα αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να φύγω από την προηγούμενη σχέση. Σε αυτή τη φάση συνήθως κάνω τη βλακεία. Δεν είναι ωραίο να είσαι με έναν άνθρωπο και να πηγαίνεις με κάποιον άλλον. Από την στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις ή να σκεφτείς να πας με άλλη γυναίκα, το προηγούμενο έχει τελειώσει».

Τέλος, αποκάλυψε και τι είναι αυτό που τον «τραβά» σε μια γυναίκα:

«Η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτό που σε τραβάει στην αρχή. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι η χημεία. Συνήθως με τραβάνε οι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, που είναι επιτυχημένες και καλά στη δουλειά τους. Μου αρέσει να θαυμάζω τον άνθρωπο μου. Επίσης με τραβάει πολύ το χιούμορ».


 
Top