Η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Down Town της Κύπρου και εξήγησε μια παλαιότερη δήλωσή της, στην οποία είχε πει πως ο καρκίνος, που αντιμετώπισε, ήταν η τιμωρία της.

«Ήταν. Ήταν! Και ήταν γιατί δεν έκανα παιδί. Έκανα μία έκτρωση στη ζωή μου και ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ αυτό το παιδί από μέσα μου. Μετά, όταν μπορούσα να κάνω ένα παιδί ξανά, είχα χρήματα, μπορούσα ακόμα και εξωσωματική να κάνω αν ήθελα, αλλά μου έτυχε ο καρκίνος. Ήμουν 40 ετών. Και ήταν σαν να μου είπε: “τώρα δεν μπορείς!”. Και δεν έκανα».

Σας στοίχισε που δεν γίνατε μητέρα;

«Μου έλειψε ένα παιδί. Ακόμα και σήμερα. Πάντα θα μου λείπει. Όχι για να πάρει τα μάτια και τη μύτη μου, ούτε για να λένε οι άλλοι: “αχ, είναι ίδια η Βασούλα!”. Όχι! Πιο πολύ ήθελα ένα παιδί για να έχω την ευλογία να μοιραστώ κάτι με έναν άνθρωπο. Δεν διδάσκεται το να είσαι γονιός. Δεν το σπούδασαν πουθενά - από την πράξη, από την καθημερινότητα γίνεσαι».

Υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που να νιώθετε μοναξιά;

«Απίστευτη. Τώρα τελευταία δε, που έχω και δύο χρόνια να κάνω θέατρο, νιώθω πολλή μοναξιά. Και να σου πω κι ένα μυστικό; Δεν ξέρω αν θέλω να ξαναδουλέψω».

Γιατί το λέτε αυτό;

Γιατί νομίζω ότι εντάξει, έκλεισε ο κύκλος. Νομίζω, δεν ξέρω».


 
Top