Σοκ σε όλη την Εύβοια προκάλεσε ο αιφνίδιος χαμός του 48χρονου Πέτρου, ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά, το πρωί της Δευτέρας την ώρα που έκανε κατάδυση στη θαλάσσια μονάδα της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ στο Αλιβέρι - Πριν λίγες ημέρες πέθανε και ο πατέρας του..

Όλα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο 48χρονος μετέβη στις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΥΣ για να εργαστεί, ως απασχολούμενος σε εξωτερικό συνεργείο παροχής καταδυτικών υπηρεσιών ο οποίος διενεργούσε προγραμματισμένες εργασίες. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνούν οι αρμόδιες αρχές, ενώ παράλληλα το συμβάν θα ερευνήσει και η εταιρεία. Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου στην περιοχή εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Πέτρος Κουσερής διατηρούσε σχολή kick boxing στο Αλιβέρι και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη τοπική κοινωνία, ενώ τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες πέθανε και ο πατέρας του.

Πηγή: eviazoom
 
Top