Στο ιστορικό εκκλησάκι του Ωνάση η Εκατερίνα παντρεύτηκε τον Χουάν - Μόλις 60 οι εκλεκτοί καλεσμένοι - Συγκινημένος παρέδωσε τη νύφη ο Ρώσος Κροίσος Ριμπολόβλεφ - Θαλαμηγοί, αλλά και κρουαζιερόπλοιο φιλοξενούν τους καλεσμένους.

H γνωριμία της Κάτιας με τον Juan είναι καθαρά... ελληνική υπόθεση και πιο συγκεκριμένα υπόθεση του Σκορπιού. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στον Σκορπιό όταν η Κάτια έκανε πέρυσι το καλοκαίρι το πάρτυ γενεθλίων της. Ο Juan βρέθηκε εκεί με την παρέα του που ήταν καλεσμένη και ο έρωτας ήταν σχεδόν κεραυνοβόλος. Έτσι ο Σκορπιός δεν είναι συμβολικός μόνο για την οικογένεια της Κάτιας αλλά και για τον σύζυγό της πλέον.

Σε βαθιά συγκινησιακό κλίμα η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και ο Χουάν Σαρτορί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε περίπου 60 καλεσμένους, όλοι στενοί συγγενείς και φίλοι.

Υπερήφανος και αρκετά συγκινημένος, παρόλο που δεν το συνηθίζει, έδειχνε ο πατέρας της νύφης Ρώσος κροίσος Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή δάκρυσε από χαρά συνοδεύοντας την πρωτότοκη κόρη του στο εκκλησάκι της Παναγίτσας. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό που είχε ραφτεί αποκλειστικά για εκείνη ενώ και ο γαμπρός δεν σταμάτησε να χαμογελά και να μιλά σε συγγενείς και φίλους στο λίγο χρόνο που περίμενε τη νύφη.

Ο γάμος τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, κ.κ. Μάρκο (Ρωσική Υπερόριος Εκκλησία) ενώ χοροστάτησε και ο μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος. Σύμφωνα με το τελετουργικό του πατροπαράδοτου ρωσικού γάμου μετά το στεφάνωμα των νεονύμφων ακολούθησε ο περίπατος και το γαμήλιο τραπέζι.

Ο βροχερός καιρός και οι ψιχάλες που έπεφταν κατά τη διάρκεια της τελετής δεν τρόμαξαν τους καλεσμένους αφού οι διοργανωτές του γάμου είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Από νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα στο Σκορπιό για το ευτυχές γεγονός. Τα ελικόπτερα που πετούσαν από το Άκτιο προς το ελικοδρόμιο του νησιού μετέφεραν τους καλεσμένους οι οποίοι θα διανυκτερεύσουν στο κρουαζιερόπλοιο O’MEGA το οποίο έχει ήδη αγκυροβολήσει στο λιμάνι απέναντι από τη θαλαμηγό «ΑΝΝΑ» της οικογένειας Ριμπολόβλεφ. Για τις μετακινήσεις των καλεσμένων από το ελικοδρόμιο στο Pink House χρησιμοποιήθηκαν τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα που μοιάζουν αρκετά με εκείνα που χρησιμοποιούνται σε αγώνες γκόλφ.

Πριν από τη γαμήλια τελετή οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο μικρό μουσείο με τα προσωπικά αντικείμενα και τις φωτογραφίες του Ωνάση που έφτιαξε η οικογένεια Ριμπολόβλεφ στο Pink House για να τιμήσει τη μνήμη του Έλληνα Κροίσου.

Απέναντι, στο Νυδρί της Λευκάδας, κατέλυσαν φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικά συνεργεία χωρίς όμως να τους επιτραπεί η πρόσβαση στο Σκορπιό. Τα μέτρα ασφαλείας άλλωστε είναι δρακόντεια, όπως και πριν από ένα χρόνο, όταν έγινε και το πάρτυ γενεθλίων της Εκατερίνα για τα 25α γενέθλιά της.

Εφόσον ο καιρός το επιτρέψει την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί γεύμα στην μεγάλη παραλία του νησιού ενώ κάποιοι τολμηροί ίσως δοκιμάσουν να κολυμπήσουν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του γάμου οι καλεσμένοι αναμένεται να αποχωρήσουν την Παρασκευή.






 
Top