Ένας 36χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδα της βορείου Ελλάδας, ο οποίος πληρωνόταν για να κάνει πραγματικότητα τις ερωτικές φαντασιώσεις ευκατάστατων γυναικών, συνελήφθη από τους αστυνομικούς σε ξενοδοχείο της Λάρισσας.

Ο Θεσσαλονικιός, που έκανε βίζιτες κυρίως σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη και Καστοριά, πιάστηκε επ' αυτοφώρω, ενώ είχε μαζί του την «καυτή» ατζέντα με ονόματα και τηλέφωνα της εκλεκτής πελατείας του!

Ο 36χρονος «αθλητικός τύπος», όπως διαφήμιζε τον εαυτό του στη διαδικτυακή αγγελία του, χρέωνε τις πελάτισσές του με 100 ευρώ την ώρα και 300 ευρώ για ολόκληρο το βράδυ, ενώ οι ίδιες αναλάμβαναν και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής!

Κατά τ' άλλα, ο πρώην ποδοσφαιριστής ζούσε μια ήρεμη ζωή με τη σύζυγό του (!) στη Θεσσαλονίκη. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της Λάρισας ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από την οικονομική κρίση και αναγκάστηκε να πουλάει το κορμί του. «Τα οικονομικά προβλήματα με λύγισαν και αναγκάστηκα να πηγαίνω κυρίως με πλούσιες παντρεμένες κυρίες για να μπορώ να τα βγάζω πέρα» είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν την αγγελία που είχε αναρτήσει σε «ροζ» ιστοσελίδα για να βρίσκει πελάτισσες. «Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας από Θεσσαλονίκη, αθλητικός τύπος, 36 ετών, και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κυρίες με πλήρη εχεμύθεια, σοβαρότητα. Υπάρχει η δυνατότητα ταξιδιών...» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην αγγελία.

Τον ρόλο του «δολώματος» έπαιξε μια όμορφη γυναίκα αστυνομικός, που ήρθε σε επικοινωνία με τον ζιγκολό προσποιούμενη την πελάτισσα, η οποία του ζήτησε να βρεθούν από κοντά στη Λάρισα.

Το βράδυ της Πέμπτης ο «Κώστας» έφτασε στην πόλη και πήγε στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, στο οποίο είχε κλειστεί η συνάντηση. Οταν, όμως, παρέλαβε από τη γυναίκα τα προσημειωμένα χρήματα που είχαν συμφωνήσει για τις υπηρεσίες του (τα 100 ευρώ για μία ώρα), τότε κατάλαβε ότι είχε πέσει για τα καλά στην παγίδα. Η γυναίκα αποκάλυψε την ιδιότητά της και στο δωμάτιο εισέβαλαν συνάδελφοί της, οι οποίοι τον προσήγαγαν στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Εκλεκτό πελατολόγιο

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε ιδιαίτερα εκλεκτό πελατολόγιο! Στην ατζέντα του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ονόματα γυναικών κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα, τις οποίες επισκεπτόταν πολύ τακτικά.

Οι περισσότερες, κατά τις ίδιες πηγές, είναι παντρεμένες και οικονομικά ευκατάστατες.

Σε βάρος του πρώην ποδοσφαιριστή σχηματίστηκε δικογραφία, ωστόσο ο 36χρονος δεν συνελήφθη, καθώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πταίσμα. Ετσι, μετά την περιπέτειά του επέστρεψε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να... ηρεμήσει στην αγκαλιά της συζύγου του.

Πηγή: espressonews
 
Top