Ενα ηχηρό, διεθνές brand δεν άντεξε την παραμονή του στην καρδιά της Πάτρας και μάλιστα στην πολυσύχναστη γωνία, Μαιζώνος και Ερμού. Οπως μάθαμε, το κατάστημα Lacoste κατεβάζει ρολά στις 26 Οκτωβρίου και αυτές τις μέρες το προσωπικό εξυπηρετεί τους πελάτες της πασίγνωστης εταιρείας με καλοκαιρινές προσφορές «1+1».

Mιλάμε βέβαια για τα προιόντα της διάσημης sportswear γαλλικής αυτοκρατορίας, που γεννήθηκε το 1933 και καθιερώθηκε χάρη στα εμβληματικά της πόλο μπλουζάκια με σήμα το κροκοδειλάκι. Σήμερα η Lacoste λανσάρει μεγάλη γκάμα ρούχων, παπούτσια, αρώματα, δερμάτινα είδη και συναγωνίζεται διεθνώς ονόματα όπως Nike, Adidas, Abercrombie, Ralph Lauren κλπ

Στην Πάτρα της οικονομικής κρίσης το «κάθετο» κατάστημα μας αποχαιρετάει σε δυο εβδομάδες και μας είπαν πως δεν προβλέπεται μεταφορά του σε κάποιο άλλο σημείο του εμπορικού κέντρου. Βέβαια η γωνία Μαιζώνος και Ερμού παραμένει σαφώς μια άκρως προνομιακή θέση και ειδικά για εστίαση, που ειναι πολύ «στα πάνω» της τελευταία. Θυμίζουμε πως στη Μαιζώνος,μια άλλη πολυσυζητημένη αποχώρηση ήταν αυτή του πολυκαταστήματος Notos Galleries, που επίσης πωλούσε –σε corner-Lacoste. Α.ΜΠ.


 
Top