Η νέα του επιτυχία «Από αστέρι σε αστέρι» αρέσει πολύ και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ελληνικών τσαρτ.

Ο λόγος για τον δημοφιλή ερμηνευτή Πάνο Κιάμο ο οποίος καταφθάνει στην Πάτρα, για μία live μουσική εμφάνιση την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, την Τρίτη 27/10 το βράδυ, στο κέντρο Αστέρια, στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

Ο Πάνος Κιάμος έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα και η τελευτία μάλιστα φορά όπου είχε γίνει χαμός ήταν μόλις στις 8 Αυγούστου 2015 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης λίγο πιο έξω από την Πάτρα, στο Δρέπανο.

Ο 39χρονος λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έχει γνωρίσει επιτυχία με χορευτικά κομμάτια όπως τα «Σφύριξα κι έληξες» και «Φωτιά με φωτιά».

Μετά τα κομμάτια – επιτυχίες της τελευταίας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Δεν Θέλω Επαφή», που παρέμειναν η μία μετά την άλλη για πολλούς μήνες στο top 10 των επίσημων ραδιοφωνικών charts, ο Πάνος Κιάμος παρουσίασε το περασμένο κρίσιμο λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, καλοκαίρι το καινούριο του single που προαναφέραμε, το «Από Αστέρι Σε Αστέρι» (Να ‘σαι Μαζί Μου Καλή).

Μάλιστα τη μουσική στο τραγούδι «Από Αστέρι Σε Αστέρι», την έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και στίχους ο Νίκος Γρίτσης.

Το «Από Αστέρι Σε Αστέρι» είναι το 1ο δείγμα από το νέο άλμπουμ που ο Πάνος Κιάμος θα κυκλοφορήσει μέσα στο φετινό φθινόπωρο από την Cobalt Music.


 
Top