Έχει ξαναέρθει στην Πάτρα παρέα και με τον Θάνο Καλλίρη που έχουν ερμηνεύσει την ποπ επιτυχία «Ο νέος είναι ωραίος» και αυτή την Παρασκευή θα είναι και πάλι στην Αχαική πρωτεύουσα για μία ξεχωριστή live εμφάνιση στο Disco Room της οδού Αγίου Ανδρέου που ως γνωστό φέτος ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε.

«Παράδεισε μου», «Μπαμ και κάτω», «Αλήτισσα Βροχή» και άλλες επιτυχίες του, θα παρουσιάσει ο Λάμπης Λιβιεράτος μαζί και με άλλα κομμάτια στη μοναδική του αυτή εμφάνιση στην Πάτρα, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 μετά τις 23.00 το βράδυ. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 49χρονος Λάμπης Λιβιεράτος μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90, υπήρξε δεσμός της απόλυτης ποπ σταρ Άννας Βίσση ενώ είχε παντρευτεί το μοντέλο Εύη Αδάμ.

Ο γεννημένος στην Αθήνα Λάμπης Λιβιεράτος, είναι και απόφοιτος της Δραματικής Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη το 1987. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το χειμώνα του 1988 στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» πλάι στους Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Φέρτη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το 1990 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο και την τηλεόραση. Η ενασχόληση του με το χώρο του τραγουδιού ξεκίνησε τον χειμώνα του 1992, εμφανιζόμενος στο πλευρό του σπουδαίου περφόρμερ – ερμηνευτή Γιώργου Μαρίνου στη «Μέδουσα» ενώ το 1993 εντάχθηκε στο σχήμα της Άννας Βίσση στο Ζoom και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετείχε στις συναυλίες της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Να προσθέσουμε πως η 1η δισκογραφική προσπάθεια του Λάμπη Λιβιεράτου ήταν το ντουέτο του στο δίσκο του Θάνου Καλλίρη με το τραγούδι «Ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς», κομμάτι που ακούγεται το ίδιο ευχάριστα είκοσι και πλέον χρόνια απ’ όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

*Tην φετινή σαιζόν ο Λάμπης Λιβιεράτος συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή Νίνο στο Cabaret Romeo στην Αθήνα.


 
Top