Νεώτερη ενημέρωση: Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική άφησε πίσω του εκτός από καταστροφές και έναν νεκρό. Την ώρα που η καταιγίδα ήταν σε εξέλιξη και η οδός Αριστοτέλους στο Μενίδι είχε μετατραπεί σε χείμμαρο δεκάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους. Σε ένα από αυτά ήταν ένας 50χρονος άνδρας και η μητέρα του.

Οι περαστικοί ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας έτρεξαν με αυτοθυσία να τους βοηθήσουν. Άνοιξαν με δυσκολία τις πόρτες του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν την γυναίκα αλλά και τον οδηγό ο οποίος όμως σύμφωνα με μαρτυρίες είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ο ίδιος έκανε απέλπιδες προσπάθειες να σωθεί ο ίδιος και η γυναίκα και έσπασε το τζάμι. Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα του μεταφέρθηκε στο "Γεώργιος Γεννηματάς". Άγνωστη παραμένει ακόμα η αιτία θανάτου του άνδρα. Πληροφορίες την αποδίδουν σε πνιγμό.


Πρώτη ενημέρωση: Τραγικές συνέπειες φαίνεται πως είχε η σημερινή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας άντρας ηλικίας 50 ετών εντοπίστηκε νεκρός στο στο Μενίδι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως στο σπίτι εντοπίστηκε και η μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


 
Top