Νέα κομμάτια στο παζλ της άγριας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ προστίθεται ακόμη και τώρα, σχεδόν έξι μήνες μετά το φρικιαστικό τρόπο που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 27χρονου πατέρα της.

Τα νέα στοιχεία που έφτασαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αλλά και μια κατάθεση σημαντικού μάρτυρα οδήγησαν και πάλι στο γραφείο τη 10ης τακτικής ανακρίτριας τον 27χρονο παιδοκτόνο.

Ο κατηγορούμενος πέρασε για τέταρτη φορά το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά για το πιο ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε χθες από την Κέρκυρα όπου κρατείται σε καθεστώς απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και διανυκτέρευσε και το πρωί οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Στο γραφείο της ανακρίτριας παρέμεινε περίπου δύο ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε για μια ακόμη φορά πως σκότωσε το κοριτσάκι.Ο παιδοκτόνος κλήθηκε να απαντήσει σε νέα ερωτήματα μετά και την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του φίλου του Νικολάι για την από κοινού ανθρωποκτονία του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον 27χρονο χαρακτηρίζεται από δικαστικές πηγές, η νέα κατάθεση που έδωσε πρόσωπο που φαίνεται να γνωρίζει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Η κατάθεση αυτή εκτιμάται ως πολύ σημαντική. Επίσης, στη δικογραφία προστέθηκαν τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων αλλά και οι απαντήσεις του Νικολάι στο ερωτηματολόγιο που του δόθηκε από την ανακρίτρια πριν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του.

Πηγή: zougla
 
Top