Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να απασχολεί συχνά τα φώτα για όλα όσα λέει κατά τη διάρκεια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όμως φροντίζει να κρατά μακριά από αυτά την προσωπική της ζωή.

Γι’ αυτό εξάλλου και οι σχέσεις της δεν έχουν βγει στο φως. Τη Δευτέρα όμως, λίγο πριν το τέλος του Πρω1νό κι ενώ οι δυο κεντρικοί καλεσμένοι, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη έπαιζαν ένα παιχνίδι- πρόκληση στον αέρα της εκπομπής για να δουν αν τελικά οι δυο τους ταιριάζουν τόσο πολύ -ήταν η δοκιμασία που τους έβαλαν να περάσουν αμέσως μετά τη συνέντευξή τους- η Φαίη Σκορδά έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.

Όλα άρχισαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με ποιον δεν θα συνεργαζόταν και όταν εκείνος είπε τον Πέτρο Κουσουλό, η Σάσα Σταμάτη τον χτύπησε στην πλάτη, τον αγκάλιασε τον φίλησε και η Φαίη Σκορδά δείχνοντάς την είπε: «Ο πρώην της, ο πρώην της».


Ποια όμως ήταν η αντίδραση της δημοσιογράφου και μέλος του πάνελ της εκπομπής; Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:Πηγή: peoplegreece
 
Top