Η Ελληνική αστυνομία, ψάχνει απαντήσεις για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στις τοξικολογικές εξετάσεις και στο κινητό της.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη, αναμένουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παγκρατίου, προκειμένου να αποκλείσουν και την απομακρυσμένη πιθανότητα δηλητηρίασης, ύπνωσης από την χρήση χαπιών ή αλκοόλ.

Η τυχόν επιβεβαίωση τέτοιων εργαστηριακών ενδείξεων θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες, αφού θα αναγκάσει τους αρμόδιους αξιωματικούς να εξετάσουν αν η 21χρονη φοιτήτρια έκανε μόνης της τέτοια χρήση προκειμένου να να βάλει τέλος στη ζωή της ή αν υπήρχε παρουσία και άλλου προσώπου στην κατάποση τέτοιων ουσιών.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών από το κινητό τηλέφωνο της Μαρίας, το οποίο είχε μαζί της κατά την πτώση στο κενό, κάτι που δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις αυτοκτονίας. Θέλουν να εντοπίσουν τις τελευταίες κλήσεις, τις συχνότερες, τα sms, προκειμένου να διακριβώσουν αν κάτι από αυτά κλόνισε την 21χρονη και επίσπευσε την υλοποίησης της τραγικής απόφασης.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών, τουλάχιστον σε ηθικό επίπεδο, βρίσκεται η αναζήτηση πιθανών στοιχείων που ενδεχομένως θα αναδείξουν πρόσωπο ή πρόσωπα, τα οποία με την συμπεριφορά και τις ενέργειές τους ώθησαν το άτυχο κορίτσι στο κενό.


 
Top