Πρόσκαιρες βροχές αναμένονται την Κυριακή στα δυτικά της χώρας και πιθανές καταιγίδες στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και η ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία 16 μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικά περιορισμένη την ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, οι λίγες νεφώσεις που θα παρουσιαστούν το απόγευμα θα αυξηθούν από τα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Θράκη από 12 ως 24 βαθμούς Κελσίου και 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη στη δυτική Μακεδονιά.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα παρουσιαστούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς και στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα νότια δυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ.


 
Top