Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και κατά τόπους σε παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας, και στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Στερεάς και κυρίως της Πελοποννήσου, περιμένουμε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες και η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα ανοικτά τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής το βράδυ, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.


 
Top